dissabte, 5 de desembre del 2009

Web 2.0

Aquest vídeo de Educastur l´he trobat molt interessant ja que ens explica la web 2.0. Un terme que hem de tenir clar cara l´exàmen de Tic i que sé que per a molts (incluint-me a mi mateixa) es encara un terme abstracte o poc conegut.
Deixa una explicació molt clara i penso que si el visioneu us pasarà com a mi , que ara entenc una mica més d´allò que ens parlen a classe.
Aquesta pàgina és similar a tot allò que tractem a classe i per això penso que és interessant que hi entreu!

En definitiva, la web 2.0 ofereix grandísimes possibilitats educatives. Conèixer, compartir, crear, participar i relacionar-se sén importants objetius educatius.
Queda clar amb el vídeo que us penjo que avancem cap allò que alguns denominen un Nou Entorn Tecnosocial, en el que serem infociutadans, i que ens proporciona medis i eines que no deberíem desaprofitar en l'activitat docent.

Per exemple , l´Anna Latorre ha penjat al seu blog el vídeo que vam fer a classe de TIC i que hem va encantar i jo l´he visionat i ara us el penjo com enllaç.
L´altre blog que jo miro quasi bé de forma diària es el de la Silvia , que és molt complert amb entrades molt interessants setmanals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada