dissabte, 19 de desembre del 2009

Territori autoestima



Crec que va quedar clar en la presentació que aquest llibre m´encanta!! la veritat que me´l van regalar i me l´he llegit diversos cops , sempre quan estic una mica decaiguda.
Va ser molt difícil escollir un nou tema , ja quet teníem preparat part del territori del metro però era un tema molt plasmat ja a classe.

Si el tema ens interessa està clar que la feinada sembla poca cosa , per què no fem lo mateix amb el nostres infants? que gaudeixin de tot allò que fan a l´escola i els hi sigui un patiment fer matemàtiques o llengua. Crec que hi han moltes formes d´aprendre i que nosaltres hem d´escoltar que és el que els interessa per tal que tinguin un aprenentatge més significatiu.

M´ho he passat en gran fent aquestes diapositives i preparant l´exposició ja que el tema m´interessava i sabia que segurament al públic també.
De fet he constatat que sí amb el fet que ja diversos companys se l´han comprat i jo he deixat el meu exemplar per a la seva lectura...hauré de demanar-li a l´autora que hem pagui per haver fet publicitat del seu llibre??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada